BLOOD BOWL!

OMG! Here’s Blood Bowl!

War Head Winterception Summer 2014 -liiga starttaa kesäkuussa! Virallinen liigastartti järjestetään Pasilassa sijaitsevassa Poromagian myymälässä osana War Head Fight Club -peli-iltaa ja pelaajilla on mahdollisuus saapua pelaamaan liigapelejä aina tiistaisin. Lisäksi toisena virallisena pelipaikkana toimii torstaisin meidän Oh My Game -pelibunkkeri. Pelata saa tietty myös muina päivinä ja missä vain lokaatiossa (muina päivinä muistakaa varata pelipöytä ennakkoon).

LIIGAAN LIITTYMINEN
Liigaan voi liittyä kesäkuun ensimmäiseen päivään saakka tai niin pitkään, kunnes riittävä määrä pelaajia on kasassa. Liigaan otetaan ensimmäiset 16 pelaajaa. Liigan osallistumismaksu on 10 euroa, jolla katetaan lopputurnauksen virvokkeet sekä tietenkin mahtava ja ainutlaatuinen Winterception Blood Bowl Champion -palkinto!

LIIGAN ETENEMINEN
Pelitahti on kaksi peliä kuukaudessa tai neljä peliä kahdessa kuukaudessa. Liigaan toivotaan osallistuvan sellaisten pelaajien, jotka pystyvät sitoutumaan tällaiseen pelimäärään. Winterception Summer 2014 -liiga huipentuu loppuvuodesta suureen ja massiiviseen turnaukseen, jossa selvitetään lopullisesti liigan kovin koutsi.

VIESTINTÄ
Joukkueista ja peleistä pidetään kirjaa verkkossa pyörivän OBBLM-liigamanagerin avulla (winterception.fi/obblm). Liigaa koskeva keskustelu käydään liigan omalla foorumilla (http://winterception.fi/forum/ucp.php?mode=register&sid=d8943db7fbf773ca990cbda20e3ff426)

MUUTA
Otteluohjelmiin ja käytännön kuvioihin saatetaan tehdä vielä muutoksia lopullisen osallistujämäärä selvittyä. Mikäli pelaajat haluavat, voivat myös järjestäjät hoitaa peliparitukset. Liigan viralliset peli-illat seuraavasti:
– Poromagian War Head Fight Club tiistaisin Helsingin Pasilassa kello 16:00 alkaen
– Oh My Gamen peli-ilta torstaisin kello 16:00 alkaen (muinakin päivinä voi onnistua jos varaa pelipöydän etukäteen)
Lisää tietoa sekä tarkemmat säännöt Winterception-foorumilta: http://winterception.fi/forum/