CALL TO ARMS! 40K TURNAUS!

Call To Arms! Warhammer 40K kenraalit, riviin järjesty! ’Sento! Lepo.

Oh My Game järjestää perinteisen 40k turnauksensa tänä syksynä ensimmäistä kertaa. Mukaan mahtuu 16 kenraalia ja taistelut käydään playoff –kaavan mukaan, jossa joka kierroksella otteluparin voittaja menee jatkoon. Ilmoittautuminen viestillä OMG:lle alkaen nyt, osallistumismaksu 10€. Paikat täytetään järjestysessä nopein ensin, tosin kesällä kyselyyn vastanneilla on vielä voimassa paikkavaraus, joka tulee vahvistaa.

Turnauksen säännöt:
– 1. kierros 1.10-2.11, armeijan koko 500p, paras kolmesta jatkoon. Pelaajat tekevät 1-3 armeijalistaa jotka lähetetään OMG:lle ilmoittautumisen yhteydessä, samoin kuin tieto, missä järjestyksessä listoja meinaa käyttää (jos useampi)

– 2. kierros 3.11-23.11, armeijan koko 1000p, kerrasta poikki. Armeijalista lähetetään OMG:lle kun ensimmäinen kierros on pelattu

– 3. kierros ja mitalipelit 24.11-14.12, 1500p, kerrasta poikki. Armeijalista lähetetään OMG:lle kun toinen kierros on pelattu

– pelit pelataan maalatuilla armeijoilla

– 7th edition säännöt, Forge World ja fortificationit sallittu

– käytössä Eternal war –skenaariot, jotka arvotaan ennen peliä

– tasapelissä voittaa 1. Force organization chartin mukainen tai 2. Primary objectiven saavuttanut armeija

Palkintoina osallistujille uusia pelikavereita ja elämyksiä, sekä mitalisteille tuotepalkintoja. Matseja voi pelata OMG:n tiloissa varaamalla ajan (pöytä käytettävissä ma, ti, to ja välillä la), tai (ennen mitalipelejä) itse valitsemassaan paikassa. Virallista tuomarointia ei ole, eli pelaajat ilmoittavat voittajan itse.

Ilmoittautuminen päättyy 20.9, jonka jälkeen kenraalit saavat tietää ensimmäisen vastustajansa ja pääsevät sopimaan peliaikoja.

Kysymyksiä? Hyvä. ‘Sento! Lepo. Jatkakaa.