DO NOT FEAR, ULTIMA ONLINE IS HERE !!!

“Ultima Online is back! \o/
www.dysentria.com

Eräs meidän kanta-asiakas on selkä vääränä duunannu suomalaisille kunnon pläjäyksen. Käykää koikeilee, it’s FREE TO PLAY! Tässä pelintekijän terveisiet:

Nyt on retroa settiä tiedossa PC, Mac sekä Linux -pelaajille! Perjantaina 9.toukokuuta klo:18:00 aukeaa raudan ruosteiset portit takaisin vuoden 1997 “tietokoneiden keskiajalle” ja sulkahattunarreille! Se on peli joka toi “morpit” suosioon ja tähän päivään.

Sadat tuhannet, ellei miljoonat vanhat 56kbps modeemi-narkkarit ovat viettäneet adrenaliinitäyteisiä- ja verenseisauttavia hetkiä tämän pelin parissa! Kämmenet hiessä juosten murhaajia (PK) karkuun toden teolla ensimmäistä kertaa missään verkkopelissä, pelkästään varjellakseen omia käsitöitään jotka ovat saavutettu kovan työn jälkeen. Ensimmäinen MMORPG PC-peli, Ultima Online on nyt täällä takaisin ja täysin uudessa vireessä!

Dysentria on pelimaailman nimi joka on kirjoitettu jokaisesta koodista lähtien täysin puhtaalta pöydältä ja viilattu toimimaan viimeisempien lisäosien kanssa. Shardimme on todellinen uniikki sekä myös ainut suomalainen Ultima Online ‘shardi’ tänä päivänä. Pidemmittä puheitta, tervetuloa kokeilemaan ja pelaamaan täysin ilmaiseksi yksi historian merkittävimpää peliä kanssamme ja jatkamaan siitä mihin Lord Britishin tarina jäi.

Verkkosivuilta voit käynnistää pelin yhen napin painalluksella! Patcherimme on kehitetty tukemaan kaikkia tietokonealustoja, jotta kaikki pääsisivät kokemaan huikean retroelämyksen uudestaan! Pelitiedot ja hahmot säilyvät palvelimella. Etusivulta aukeaa myös webchatti meidän viralliselle pelikanavalle, nähdään siellä!

www.dysentria.com