ENNAKKOVARAA M15 NYT MEILTÄ!

Magic 2015 Core Set-julkkari on aivan nurkan takana! M15 tavaraa on tilattu runsain mitoin mutta aina tietty kandee ennakkotilata esim. booster display tai fat pack. Tänään on hyllyt laitettu aivan täyteen MTG-kamaa! Mm. RTR, Gatecrash, Dragons Maze, Theros, BotG, JiN, sleevejä, pelimattoja jne.

Ensi viikolle on sanktioitu seuraava drafti:
KE 9.7.14
Alkaa: 17:00
Formaatti: Booster-draft
Hinta: 14 €

Tämän viikon keskiviikon draftiin mahtuu vielä mukaan!

Tiedoksi kaikille MTG-pelaajille (ja tietty muillekkin)! Jos ette ole jo niin tehneet, laittakaahan sana kiertämään OMG:stä. Meidän ‘store’ tarvitsee tapahtumiin vielä 6 uutta ‘unique’-tason pelaajaa! Kun seuraava store-level napsahtaa niin saadaan kuulemma teille lisää kaikkee kivaa ja ennen kaikkea ei varsinkaan tartte sit enään vähintään viikkoa etukäteen sanktioida tapahtumia, vaan ne voidaan halutessamme järjestää vaikka heti.

Ja sitten WH40K -pelaajata huomio! Meidän FB seinälle voi ilomielin laittaa pelihaasteita. Tänään Jussi heittelee hastetta ilmaan:
“Lauantaina ilmeisesti pöydät täynnä MTG:tä varten, mutta olisko joku innokas haastamaan mun Necronit perjantaina 15:00 – 16:00 etiäpäin? 1700p tjsp. vois olla ihan jepa, ei oo just niin tarkaan, massaa kyllä löytyy.
Ei hätää, en spammaa lentureita. Höhö.”

P.S.
Eilen pelasin ekan Blood Bowl Winterception -liigamatsin…voitin 2-0. Kiitti kun piditte peukkuja.  Huomenna taas liiga-matsi täällä kaupalla n.16-> (Chaos -VS- Undead). Tervetuloa seuraamaan mistä on kyse.

OTA 3 MAKSA 2 -käytetyt videopelit tarjous vielä voimassa…come get some!