HUOMENNA PELIBUNKKERISSA: SOTAKONE MINIATURES!

OMG:n Ystävänpäiväpläjäys! A.K.A. Bring-a-friend-to-shop-day! wink emoticon

Uuden yhteistyökumppanimme, Sotakone Miniatures:in tuote-esittelypäivä on huomenna YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ! Tervetuloa paiskaamaan kättä Sotakoneen jätkien kanssa ja katsastamaan mitä kaikkia heidän tuotteita voi meiltä jatkossa hankkia! Tarjolla sumppia & naposteltavaa. Ladies & gentlemen, I give you: Sotakone Miniatures! http://www.sotakone.fi/

Huomenna YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ, OMG:llä pidetään myös Fate Reforged Game Day! Luvassa kaikille osallistujille promo palkintoja (mm. kaikki osallistujat saavat ainakin yhden Mardu Shadowspear *FULL ART*-kortin sekä TOP 8:lle pelaajalle Supplant Form *FULL ART*-kortti!) sekä tietty osallistujien määrästä riippuva palkintopotti (OMG-kreduja). Formaattina toimii Standard, hinta 10 €.

OMG kerää Warhammer Fantasy Battle kenraaleja turnaukseen! Jos uudet pelikaverit ja ilmaiset figu-palkinnot kiinnostaa, niin ei muuta ku messiin! Ilmoittautumisaikaa on LA 28.2 asti. Turnauksesta lisää linkin takaa:http://www.ohmygame.fi/warhammer-faba-turnaus/

Ensi kuussa on myös Dragons Of Tarkir-setin julkaisu ja OMG järjestää ensimmäistä kertaa kaksi (2 !) prerelease-tapahtumaa! Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen voi nyt meillä tuplata mahdollisuutensa saada mahtavia ’prerelease only’ tuotteita sekä tietty kokea prellun hienouden kahtenä peräkkäisenä päivänä. Double the fun! Ennakkoilmoittautuminen on alkanut, joten toimi nopeasti! Dragons Of Tarkir prellut, olkaa hyvä:

LA 21.3.15
**DRAGONS OF TARKIR PRERELEASE #1**
Alkaa: 10:00
Formaatti: Sealed
Hinta: 25 €

SU 22.3.15
**DRAGONS OF TARKIR PRERELEASE #2**
Alkaa: 12:00
Formaatti: Sealed
Hinta: 25 €

Oh My Game järjestää jälleen kerran paljon kysytyn Rookie Draftin! Magic:The Gathering sen kuin kasvaa ja uudet pelaajat janoavat sääntöjen ja mekaniikkojen hallitsemista. Tapahtuma soveltuu erittäin hyvin uusille pelaajille kuten myös heille jotka ovat pitkästä aikaan löytäneet tämän taianomaisen harrastuksen (pun intended).

LA 28.2.15
ROOKIE DRAFT
Alkaa: 12:00
Formaatti: Booster Draft
Hinta: 15 €

Tulevia MTG-tapahtumia voi selata täältä: http://www.ohmygame.fi/omg/mtg/