HUOMENNA SOTAPELIKIRPPIS KLO.1000!

Huomenna klo.10:00 alkaen, Varusteleka-OMG Sotapelikirppis! Ei muuta ku miekat ja kilvet kohti Myyrmannia, käteistä messiin!https://www.facebook.com/events/794402697303806/ Vain huomenna kaikki OMG:n hyllytuotteet -5%!

Meiltä loppu Dragonsin boosterit kesken taannoin, niin piti availla noita Fat Packejä auki. Laitoimme boosterit myyntiin ja nyt on myös itse säilytyslaatikot myynnissä ja sisällä ihan törkeen kovia ylläreitä! Laatikoita on 20 kpl ja laitoin omasta kansiosta yht.100 kpl mythic rare / rare –korttia.
**HUOM! Mukana mm. 1 x Ulamog, the Infinite Gyre!**
Sata (100!) m.rare/rare korttia sekoitettiin hyvin perusteellisesti ja jaettiin tasan 20 laatikkoon. Yhden säilytyslaatikon hinta on 10 € ja edellämainittujen lisäksi, se sisältää fat packeistä tutun 80 landin boosterin, pari pahvista dekkiboksia ja muuten fat pack on täynnä random kortteja (foilejakin seassa!). Erittäin kannattava ostos kaikille, etenkin aloittelijoille. Laatikoita on jäljellä ja Ulamog vielä näkemättä!

The Bunker –maalauskilpailu lähenee päätöstään. Huomenna viimeinen palautuspäivä!

Huomenna myös myynnissä uusi Cult Mechanicus Codexit, datacardit, Tech Priest Dominus -blistert ja Electro Priests boksit!

Ei muuta kuin huomisiin. Sotapelikirppis alkaa klo.10:00!

Poikkeukselliset aukioloajat…
Juhannusaatto PE 19.6 SULJETTU (ei FNM:ää!)
Juhannuspäivä LA 20.6 SULJETTU