INTERNATIONAL TABLE TOP DAY + THE BUNKER-maalauskilpailu!

International Table Top Day, ‘The Bunker’-maalauskilpailu ja paljon muuta!

Lauantaina olemme osa kansainvälistä lautapelipäivää ja OMG jälleen kerran järkkää Lautapeli Lauantain! Ovet aukeavat klo.10:00 ja aikaa on aina 18:00 asti. Meillä on muutama lautapeli talon puolesta, kuten mm.: Space Hulk (figut maalattu) ja X-Wing, mutta esim. Aki (tuttu pöytäropevetäjä) on tuomassa muutaman lautapelin. Listasta eniten ääniä saaneet pelit kuulemma kiikutetaan kaupalle teidän iloksi:
– 7 Wonders
– Blood Bowl: Team Manager card game
– Cosmic Encounter
– Elder Sign
– For Sale
– Modern Art
– Power Grid
– Space Alert
– Tulipmania 1637
– Zooloretto
Jos näistä lautapeleistä joku kiinnostaa, niin huudelkaa tänne tai OMG – Fun & Games foorumille: https://www.facebook.com/…/5735…/permalink/690983254357255/…

https://dl.dropboxusercontent.com/…/tableto…/ttd2015omg.html

The Bunker-maalauskilpailu on jälleen rantautunut!

Tällä kertaa teemana Single Miniature ja tarkennetaan vielä sen verran, että VAIN kilpailun aikana ostetut/tilatut miniatyyrit toimivat osallistumismaksuna (tästä päivästä lähtien). Tässä skabassa erotellaan jyvät akanoista, sillä suurimmat miniatyyrit jotka kelpuutetaan kilpailuun ovat monstrous infantryn kokoisia (esim. Ogre tai Space Marine Centurion). Sitä isommilla figuilla EI voi osallistua (mounted/ratsain EI sallittu). Voit kuitenkin ostaa regiment/squad kokoisen boksin ja ilmoittaa tiskillä millä figulla olet osallistumassa.

The Bunker-maalauskilpailun info (laittakaa kalenteriin)…
Alkaa: Nyt
Palautus: LA 30.5 klo.18:00 mennessä
Palkinnot: Suuremmat kuin koskaan!
Vinkki: Sotakoneella on täällä kaupalla törkee määrä figuja jotka soveltuvat The Bunker-maalauskilpailuun. Jos ei hyllystä löydy sopivaa figua, suositellaan GW/Sotakone-tilaus tekemään ASAP! Kilpailuaikaa on nyt annettu entistä reilummin, älkää kuhnailko.

Mordheimista kiinnostuneet, laittakaahan seuraava päivämäärä kalenteriin: LA 25.4. Kauppa aukee klo.10:00 ja tämän jälkeen kerrataan tulevan Mordheim-kampanjan sääntöjä.

Magic:The Gathering pelaajille harvinaista herkkua tiedossa, sillä OMG järjestää ihka ensimmäisen Modern tapahtuman tämän viikon perjantaina…FNM: Modern! Hinta 5€, alkaa klo.17:00. Tulevissa FNM:ssä on myös jokaiselle osallistujalle luvassa Dethbringer Regent-kortteja (kortteja jäljellä rajoitetusti).

Kuten kuvissa näkyy, Game & Watcheja saapunut muutama lisää.

 

2015-04-08 10.28.18 2015-04-08 10.28.43