MINIATYYRIT

2014-03-01 09.52.25
Asento! Kuvassa viime maalauskilpailun voittaja: ARI “Tomb King” RAUTAPALO. Lepo.

OMG:n oma Miniatyyri – MAALAUSKILPAILU “The Bunker” on täällä!

Osallistumismaksu: Mikä tahansa kaupasta ostettu miniatyyri
Kilpailun ajankohta: MA 9.6 –  MA 14.7
Teema: yksittäinen figu, regiment/squad tai monsteri/ajoneuvo (ei dioraamoja tällä kertaa)
Kilpailijat jaetaan kahteen ikäluokkaan:

  • Young Bloods ( alle 15 v. ) sekä
  • Warriors ( yli 15 v. )

TOIMI NÄIN:

  • Osta kilpailun aikana OMG-pelibunkkerista miniatyyri-tuote
  • Maalaa se kotona tai kaupalla (talo tarjoaa maalit jos maalaat kaupalla)
  • Tuo valmis maalaustyö kaupalle viimeistään LA 5.7
  • Asiakkaat äänestävät viikon ajan suosikkiaan MA 7.7 – LA 12.7
  • Palkintojenjako MA 14.7
  • Voit noutaa maalaustyösi kaupalta kisan päätyttyä

PALKINNOT (molempiin ikäluokkiin):
1.  sija = Hyllystä vapaavalintainen GW – Monsteri/Ajoneuvo (arvo n.40€)
2.  sija = Hyllystä vapaavalintainen GW – Rykmentti (arvo n.20€)

ONNEA JA MENESTYSTÄ !

————————————————————

WINTERCEPTION Blood Bowl -liiga

2014 Winterception -liiga on virallisesti polkaistu käyntiin! Kiitos Valtterille ja Eelolle liigan ekasta pelistä sekä katsojille kannustuksesta. Hieno päivä kaikin puolin. Eelon lupsakan matsiraportin voi käydä lukasemassa liigan omalta sivulta.

————————————————————

Kiinnostaako miniatyyrit? Ei muuta kun tervetuloa selailemaan hyllyjemme runsasta figu-antia! Nappaa samalla kaverit ja miniatyyrit kainaloon ja tule pelaamaan pelipöydällemme tai vaikkapa maalaamaan talon tarjoamilla erikoismaaleilla!

 Olit sitten uusi tulokas miniatyyripelien jännittävään maailmaan tai veteraaniharrastaja, meiltä saat haluamasi Games Workshop -tuotteet. Mikäli etsimääsi tuotetta ei löydy hyllystä, voimme tilata sen noudettavaksi liikkeestä ilman postikuluja! Otamme mielellämme vastaan ennakkotilauksia, eikä näistäkään aiheudu sinulle postikuluja. Tilauksista otamme 10 € varausmaksun (tai tuotteen hinnan, jos tätä halvempi), loput tuotteen hinnasta maksetaan tilausta noudettaessa. Asiakkailla on käytettävissä standardikokoinen pelipöytä (6’ X 4’ / 183cm X 120cm) maastoineen, ja omaakin sceneryä saa toki tuoda. Pelataksesi tarvitset pelikaverin ja oman armeijasi lisäksi seuraavat tarvikkeet: armeijakirjan, nopat ja mitat. Kaikki tarvittavat tuotteet ovat tietysti liikkeessä myös myynnissä. Jos miniatyyrit ottivat osumaa jo kuljetuksen aikana, ei hätää! Kysy myyjältä liimaa, niin saadaan osat takaisin paikoilleen. Ja muista, talo tarjoaa kahvit!

 Miniatyyrimaalaajat ovat myös erittäin tervetulleita! Maalauspöydän ympärille mahtuu mukavasti 6 innokasta maalaajaa, ja mikä parasta, talo tarjoaa maalit! Jos joku tietty maali on loppu, ilmoita asiasta myyjälle. Ota mukaan omat askarteluvälineet, kuten pensselit, leikkurit, liimat, greenstuff, jne. Liikkeen sisällä ei saa käyttää spraymaaleja, joten pohjamaalaathan miniatyyrit ulkoilmassa ja annat niiden tuulettua ennen kuin tuot ne liikkeeseen. Lopetettuasi, muistathan laittaa maalit takaisin paikoilleen ja siivota jälkesi. *Pro Tip: Lempeä pitkätukka tiskin takaa voi suuttuessaan muuttua ihmissudeksi, joten kandee siivota.

 KYSY MYÖS KANTA-ASIAKKUUDESTA!

warhammer-01