SOTAKONE MINIATURES!

FIGU-HARRASTAJIEN RUKOUKSIIN ON VASTATTU!

On ilo ja kunnia ilmoittaa teille, hyvät ystävät, että uusin yhteistyökumppanimme on Sotakone Miniatures! www.sotakone.fi/Tässä lyhyesti Sotakoneen meiningistä, heidän omin sanoin:

” Tarjoamme sinulle pienten ja mahdollisesti ei niin tunnettujen miniatyyrejä valmistavien yritysten tuotteita. Sivuiltamme löydät figuureja, jotka sopivat pääsääntöisesti 28mm heroic -skaalan peleihin, kuten Warhammer Fantasy Battleen tai Warhammer 40.000:een. Mikä olisikaan hienompaa, kuin pelata vaihteeksi toisennäköisillä nappuloilla kuin kaverisi! Yllätä itsesi (ja kaverisi) ja hanki nappeja, joita kehtaa esitellä. Löydät täältä myös hienoja miniatyyrejä mm. pöytäroolipeleihin. ”

Merkatkaahan seuraava päivä kalenteriin varatuksi: LA 14.2 klo.10-15:00 (HUOM! Ajankohta muuttunut!!!). Tuona ajankohtana Sotakoneen edustaja paikalla esittelemässä tuotteita joita meille tulee myyntiin sekä mitä heidän verkkokaupan sivuilla on tarjolla. Paikalla voi vapaasti esittää kysymyksiä joihin vastaamme aivan mielellämme. Tarjolla tulee olemaan kahvia ja jotain pikkunaposteltavaa.

Meillä tulee edelleen olemaan normaalisti myynnissä Games Workshop:in miniatyyreja/figuja sekä heidän Citadel hobby-tuotteita. Vaihtoehto-figuja sekä hobby-tuotteita on kyselty kiihtyvään tahtiin avajaisista lähtien (14.9.13) ja nyt pidän lupaukseni: kun aika on oikea, eli nyt, laajennamme valikoimaamme figu-puolella. Arvon immeiset, Sotakone Miniatures! *takes a bow*