Tarjoukset

Liittymällä kanta-asiakkaaksi, saat ensimmäisestä ostokerrasta -10%! Lue lisää kanta-asiakkuudesta painamalla tästä.

3-8.2.14
Tämän viikon tarjous: kaikki käytetyt Xbox 360, PC, PS2 ja PSP -pelit OTA 3 MAKSA 2! Edullisin peli kaupan päälle.

27.1 – 1.2.14
Tämän viikon tarjous: kaikki käytetyt PC, PS2 ja PSP -pelit OTA 3 MAKSA 2! Edullisin peli kaupan päälle.

16 – 22.12.13
Vain tämän viikon: Osta lautapeli, heitä myyjän valitsemaa kuusipuolista noppaa ja saat yhden(!) lautapelin niin monta euroa halvemmalla kun mitä nopan silmäluku näyttää! Tarjous koskee myös tällä viikolla tilattuja lautapelejä (emme kuitenkaan takaa että tuote ehtii pukinkonttiin). Noppaa saa heittää vain yhden kerran per ostoskäynti ja vain tasaiselle pinnalle pysähtynyt heitto lasketaan. Muistathan että pääset vielä halvemmalla kun tuot vaihdossa käytettyjä lautapelejä. (Vinkki: Hero Quest ja Space Crusade -lautapeleistä saa todella hyvin vaihtoarvoa!)

9 – 15.12.13
Vain tämän viikon: käytetyt videopelit OTA 3 MAKSA 2! Saat edullisimman pelin kaupan päälle. Tarjous ei koske retrotuotteita. Muistathan että pääset vielä halvemmalla kun tuot vaihdossa käytettyjä hyväkuntosia videopelejä.

2 – 8.12.13
Keräilykortti-harrastajat huomio! Vain tämän viikon kaikki Magic The Gathering, Pokèmon ja Yu-Gi-Oh! -boosterit 3 €/kpl (norm 3,5 €/kpl)!

25.11 – 30.12.13
Oh My Game -tarjousviikot alkaa än-yy-tee-NYT! Vain tämän viikon kaikkiin Games Workshop miniatyyrien aloitus (Island Of Blood/Dark Vengeance)- ja armeijalaatikoihin (Battalion/Battleforce) pensseli tai kaksi maalipurkkia täysin ilmaiseksi! Eikä siinä vielä kaikki! Liittymällä kanta-asiakkaaksi saat ensioston yhteydessä -10%! Seuraavilla viikoilla tarjoukset kohdistuvat muihinkin tuoteryhmiin, eli kannattaa olla kuulolla.