THE BUNKER + CALL TO ARMS + MTG + VANGUARD +…

’The Bunker’ -maalauskilpailun äänestys on päättynyt! Tulokset, olkaa hyvät:
YOUNGLINGS
1 st place (15 ääntä)
Jani “Darkwing” Miettinen
(Chaos Space Marines: Possessed Squad)

2 nd place (3)
Jere “Shadowking” Pohjalainen
(High Elves: Alith Anar)

VETERANS
1 st place (7)
Sampo “Grotesque” Soinio
(DA Nephilim Jetfighter – CSM Heldrake)

2 nd place (6)
Olli “L’artist” Väre
(SM: Sternguard Veteran Squad – Iron Fists)

Huhhuh! Oli kyllä kova tasoinen kilpailu jälleen! Younglingseilla oli suht selvä peli from the get go: vain kaksi osallistujaa joten varmat palkinnot molemmille. Jani vei voiton kirkkaasti, onnittelut ja kovasti tsemppiä tuleviin maalaustöihin! Jere sai kehuja siitä miten hän taas oli nähnyt hieman enemmän vaivaa beissaamiseen (jalusta). Hyvää duunia, jätkät!

Veteraani-ikäluokassa sen sijaan taisteltiin viimeiseen boltgunammukseen asti! Sampo vei voiton niukasti äänillä 7-6. Mainittakoon, että kärkikaksikko äänesti tietämättä toisiaan. Sampo (7 ääntä) toi aivan käsittämättömän iljettävän konffauksen: Nephilim Jetfighter joka toimii Chaos Space Marines Nurgle armeijan Heldrakena…hyi miten hieno! Lenturista löytyy kaikki mitä voi vain toivoa(lue: pelätä) Uncle Nurglen siunaamasta aluksesta: sairauksien paisuttama kuski, toukkia, mutaatioita, hapettunutta terästä, vahvaa battle-damagea sekä karu, saasteinen maasto-beissi. Suuret onnittelut! Ollin työ (6 ääntä) oli myös päätä huimaava kokemus. Kehuja tuli ehkä eniten battle-damagesta, Iron Fists veteraanit näyttivät siltä kuin olisivat tosiaan ”pari” sotaa käyneet läpi. Mariinit olivat selkeästi oodi tekniikoille jotka ovat jokaisen figuharrastajan maalinmärkä uni. Itselleni henkilökohtaisesti oli suuri kunnia saada Ollin kädenjälki teille kaikille näytille, sillä kaveri on vuosien varrella niittänyt mainetta miniatyyriskenessä muutenkin (http://www.gowarhead.com/2014/05/armies-on-parade.html).

Onnittelut Jani & Sampo sekä kiitoksia kaikille osallistujille!

’Call to Arms!’
Eilen Varustelekan bunkkerissa pelattiin ’Call to Arms’ Round 3-matsi (1500pts): Jussi (Necron) -VS- Riku (Tyranid). Necronit veivät kuulemma pisteillä 17-15. Onnittelut Jussille! Yleisöstä poimittu kommentti ”Brutaali matsi!”. Round 3 on tullut päätökseen ja tässä tulokset:
• Matsi 1
WIN Miika (Dark Eldar) -VS- Eric (Imperial Guard)
• Matsi 2
WIN Jussi (Necron) -VS- Riku (Tyranid)

Esittelisin teille Oh My Game ’Call to Arms’ Round 4 finaaliparin: Miika (Dark Eldar) –VS- Jussi (Necron). Finaalimatsi pelataan kenraalien sopimana ajankohtana OMG-pelibunkkerissa ja siitä ilmoitetaan yleisölle kun päivämäärä lyöty lukkoon. Pistemäärä = 1850 pts. Ei muuta kuin armeijalistoja sisään, arvon herrat.

Pelibunkkerin valtasi tänään nauru ja puheen kailotus kun jälleen Cardfight Vanguard-pelaajille järkättiin kunnon turnaus! Mukava taas nähdä näitä tyyppejä.  Oheessa pari kuvaa porukan meinigistä.

Tänään on Blood Angels julkkaripäivä! Kuvissa se mitä oli aamulla jäljellä. Blood Angelsit viedään käsistä, joten muistattehan varata omanne ennakkoon! White Dwarfit ovat ilmeisesti jääneet postin Joulukiireiden alle, niitä saadaan toivon mukaan ensi viikolla perille asti.

Eilen pelattiin Magic:The Gathering FNM: Sealed-turnaus jossa 14 pelaajaa. Mukana pari kuvaa siitäkin.

Olemme poikkeuksellisesti auki joka päivä, aina Jouluaattoon asti!
– SU 14.12 AUKI 10 – 18 !!!
– SU 21.12 AUKI 10 – 18 !!!
– Jouluaatto KE 24.12. 8 – 12 (eli ei MTG-draftia!)
– Joulupäivä TO 25.12. SULJETTU
– Tapaninpäivä PE 26.12. SULJETTU (ei FNM:ää!)
– Supinpäivä LA 27.12 SULJETTU
– Uudenvuodenaatto KE 31.12. AUKI 10 – 18 (eli ei MTG-draftia!)
– Loppiainen TI 6.1.2015 AUKI 10 – 18

Loistokasta viikonloppua, ystävät!