‘THE BUNKER’ TULOKSET + OUTOJEN MIESTEN GALLERIA PÄRJÄSI!

Hyvä, Outojen Miesten Galleria!

OMG:n edustusjoukkue oli tulessa lauantaina Poromagian Poro Tour Modernissa. Outojen Miesten Galleria nosti itsensä tiimipisteillä sijalle 12! Julius Sivonen oli feature matsissa live striimissä ja lopulta otti sijan 11. Roope Metsä otti sijan 31. Pelaajia oli yht.115. Hyvä kaikki Oudot Miehet! Jullen feature-matsia ja Poro Touria noin muutenkin seurattiin tiiviisti OMG:llä. Tervetuloa seuraavaan Poro Tour-kisastudioon LA 8.8, Sealed-formaattia luvassa!

Iso kiitos meidän uusille Oudoille Miehille/vaihtopelaajille: Roope, Toni, Bensku Jesse ja Sami!

Hyvät naiset ja herrat, The Bunker –maalauskilpailun tulokset, olkaa hyvä!

Veterans:
Sija 1. Riku Vaurio (6 ääntä) / #14 Space Marine: Masters of the Chapter / 60 € arvosta Games Workshop-tuotteita

Sija 2. Pirkka Palmio (4 ääntä) / #23 Ork: Kaptin Badrukk / 40 € arvosta Games Workshop-tuotteita

Sija 3. Seppo Salo (2 ääntä) / #15 Chaos Lord / 20 € arvosta Games Workshop-tuotteita

Younglings (vain yksi alle 15v osallistuja):
Sija 1: Arttu Kankaanpää (17 ääntä) / Adeptus Mechanicus Skitarii / 60 € arvosta Games Workshop-tuotteita

Kilpailu oli todella tiukka. Mahtava skaba veteraanien osalta! Onnittelut Rikulle sekä Younglingseille. Toivotaan ensikerralla että Younglingseille lisää osallisujia. Jälleen kerran figumaalaarit toivat OMG:lle mielettömän kovan tason! Osallistujia/äänioikeutettujia oli 24 ja itse äänestäjiä oli 17. Olivatkohan nukkuvat äänet nukahtaneet oikeasti? Muistakaa jakaa OMG:n postauksia, se on ilmaista ja tuo lisää näkyvyyttä meille. Sama pätee tykkäyksiin. Yhden äänen saajia oli 5 (Antti Alatalo, Ilkka Tamminen, Jesse Nikkanen, Miro Vaurio ja Eric Andersson).
Figuja vielä toistaiseksi liikkeellä ihalitavana. Tässä kuvia kaikista kilpailijoista: https://www.facebook.com/media/set/…

Sotapelikirppis Vol.2 on suunnitteilla! Viime kerrasta unohtu kiittää Joria figu-lahjoituksista. Kyllä näillä pari lounasta ja kaffepakettia ostetaan.

Huomenna klo.14:00 luvassa OMG:n Axes High-turnauksen The Fallen Rise-osion Jesse (High Elves) & Piia (Lizardmen). Tervetuloa!

Poikkeukselliset aukioloajat…
Juhannusaatto PE 19.6 SULJETTU (ei FNM:ää!)
Juhannuspäivä LA 20.6 SULJETTU