THE LEGEND OF THE BEST BIRTHDAY EVER!

Hyvää sunnuntaita kaikille!

Eilen oli International Table Top Day ja tupa täynnä naurua. Kiitos kaikille jotka tulitte paikalle, etenkin Hartemoille sekä Akille.

Tässä juuri huomasin että feissarissa meidän tykkääjien määrä on jo 600 ja FB-arvosteluissa olemme keskimäärin ansainneet 4,8 tähteä. Tämä sai aikaan mielttömän hyvän olon tunteen. Olette kaikki tärkeitä ja arvostan suuresti että asioitte meillä. Tästä inspiroituneena, ajattelin kertoa teille lyhyen tarinan.

Oheessa kuva Noasta ja minusta, aika tarkalleen puolen vuoden takaa. Noa on aivan hillitön Zelda-fani. Noa kulkee perheensä kanssa vartavasten OMG:lle Pornaisista asti. Noalla oli synttärit.

Juonin yhdessä Noan Markus-isän kanssa, että koska poitsu oli synttäriostoillaan osumassa level up:iin meidän Level Tree-kantisjärjestelmässä, niin palkinnoksi hän saisi…”Katotaas mitä täältä tiskin alta löytyy…kelpaisko tämmönen?” Ojensin hänelle 8-bittiselle NES:lle The Legend Of Zelda Gold Editionin (USA)…vedätys meni täydestä. Kuva ei tee oikeutta Noan reaktiolle. Jannu flippasi ihan totaalisesti ja takana seisovat muut asiakkaat haukkoivat henkeään silmät pyöreinä. Kukaan muu kuin minä ja Markus ei tiennyt asiasta. Priceless.

Oikeestihan hänen isänsä oli tietysti maksanut ko. pelin, mutta Noa ei tiennyt että meillä oli se myynnissä, saati sit että semmosen saisi “ilmaiseksi” level up:in johdosta. Kiitos Noalle ja hänen perheelle.

kuva

Tämä pieni hetki kiteyttää sen mistä kassan takana oleva heebo saa voimansa. Yrittäjän arki ei läheskään aina ole yhtä juhlaa, mutta kyllä sieltä joka kerta noustaan kun näitä tämmösiä siunaantuu tielle. Kuten sanoin, olette kaikki tärkeitä, sillä jokainen teistä on tavalla tai toisella auttanut OMG:tä. Nöyrin kiitos.

– Supi