TUOMAS VALKEAPÄÄ TRIALIN VOITTAJAKSI !

Viime lauantaina OMG:llä pelattiin 16-hengen Espoo Poro Tour Trial: Sealed. Tapahtuma oli huikea menestys! Kaikki meni nappiin ja ymmärtääkseni pelaajatkin olivat tyytyväisiä. Finaalissa Valkeapää voitti Lindforsin 2-1 joten Poro Tour ’bye’ meni hänelle. Ennen finaalia jäbät sopivat että, että koska säännöt sen sallivat niin palkintopotti jaetaan tasan. Toisin sanoen molemmat voittivat 40 € creduja OMG:hen! Onneksi olkoon Valkeapäälle voitosta ja kiitos kaikille osallistujille sekä peruutuspaikkoja havitteleville! Last but not least, hattua nostetaan tietysti myös Poromagialle ja etenkin Hannulle tästä mahdollisuudesta sekä eventin tuomaroinnista.

Seuraava MTG Booster Draft (M15) pidetään ylihuomenna ja mukaan mahtuu vielä! Muistakaa että OMG-pelibunkkerin ensimmäinen Friday Night Magic on jo ensi viikolla ja se täyttyy kovin nopeasti. Formaattina toimii suosittu Booster Draft! Tämän jälkeen ruvetaan kartoittamaan että mitä muita FNM-formaatteja voisimme teille järjestää (alkaen Syyskuusta). Miten olis vaikkapa joka kuun vika FNM Standardia? Ehdotuksia saa laittaa tulemaan!

Sisään marssinut lisää pelejä!

GB…
– Wizards & Warriors 10: Fortress Of Fear (CIB, manuaali, pelikasetille suojakotelo, en oo varmaan ikin nähny noin hyväkuntosta retro-boksia!)
– Choplifter 2 (CIB, manuaali, juliste, pelikasetille suojakotelo)

GBA…
– Konami Collector’s Series: Arcade Classics (CIB, manuaalit, sisäpahvi, pelin suojapussi)

SEGA Mega Drive…
– Ecco The Dolphin
– Primal Rage
– Quackshot: Starring Donald Duck
– The Lion King
– Mega Games 1 (Super Hang On, World Cup Italia ’90 ja Columns)

PS4…
– Watch Dogs

PS3…
– Agarest: Generations Of War
– Fallout 3: GOTY (sis. kaikki lisärit!)
– Fallout: New Vegas
– Marvel -VS- Capcom 3: Fate Of Two Worlds
– Fallen Angel: Sacred 2

+ PS2 –läjä

X360…
– Diablo 3
– Transformers: War For Cybertron
– Deadrising 2

+ Xbox-läjä

Tere tulemast!