WAAAAGH ‘N’ MAGIC !!!

Waaaaagh! Kuten kuva kertoo, tänään on uusien maalisettien julkkari ja uusin White Dwarf Gorka/Morkanaut julistuksineen on täällä!

Keskiviikkona Oh My Game piti ensimmäisen sanktioidun Magic:The Gathering tapahtuman. Onnittelut Jopille ja Tomille booster draft-voitoista! Tattista vaan kaikille osallistumisesta. Iso kiitos myös Porojen Hannulle tuomaroinnista ja yleisestä tuesta. OMG on nykyään Wizards Play Network -store, joten kaikki MTG-tapahtumat ovat sanktioituja sekä pelaajat saavat meidän tiskiltä DCI-numeroita.

Muistuttaisin kaikkia MTG-pelaajia että 19.7 (klo.9:30!) meillä pidetään ‘Poro Tour Espoo Trial’ M15 Sealed! Palkintoina OMG:n kreduja, Poro Tour rankingpisteitä ja voittajalle 1 bye. Tilaa enintään 16 pelaajalle (8 paikkaa jäljellä). Ilmoittautumiset meidän mailiin info@ohmygame.fi tai tiskille.

Seuraavat kaksi sanktioitua MTG booster-draftia ovat jo tiedossa:
– KE 4.6 klo.17:00
– KE 11.6 klo.17:00

Meidän Blood Bowl Winterception-liiga starttaa näillä näkymin kesäkuun puolessa välissä ja mukaan mahtuu vielä (9 jengiä osallistunut)! Winterception:n omalla foorumilla www.winterception.fi voi käydä ilmoittautumassa ja lukemassa liigaan liittyvistä asioista. *VINKKI* Ei meillä kaikilla osallistujilla ihan vielä ole pelivalmiita jengejä, joten ei muuta kuin rohkeasti mukaan!

Hyllyihin on jälleen tullut lisää käytettyjä videopelejä!
PS4…
– InFamous: Second Son
– Metal Gear Solid: Ground Zeroes

PS3…
– Wolfenstein: New Order (koskematon Occupied Ed.)

3DS…
– Super Pokémon Rumble

DS…
– Pokémon: Black
– Pokémon: Conquest

Viikonloppuja!

2014-05-31 09.46.06